Software : Pokemon Type Wild : Pokémon Type Wild

Pokémon Type Wild

Versie
5
Platform
Licentie Freeware
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Zijwaarts scrollende gameplay vergelijkbaar met Street Fighter
  • Enkele of tegenovergestelde vechtmodi
  • Verschillende Pokémon om uit te kiezen

Pokémon Type Wild is een fanatiek Pokémon-vechtspel voor Windows. Sommige van de kunstenaars die dit spel ontwikkelden waren vroegere animators van de originele show. De game is gemaakt in het Japans met enkele Engelse vertalingen en is nu niet meer beschikbaar.

De game biedt een snelle, zijwaarts scrollende gameplay die lijkt op het populaire Street Fighter-spel. Je kunt ervoor kiezen om een single of ten opzichte van een gevecht te spelen en een keuze te maken uit verschillende Pokémon, zoals Snorlax, Gengar en Breloom. Elke Pokémon wordt geleverd met vaardigheden volgens zijn type en een unieke finishing-slag om een tegenstander te verslaan totdat een van de Pokémon flauwvalt.

Pokémon Type Wild is gericht op Pokémon-enthousiasten die Pokémon willen bevechten zoals ze zouden doen in Street Fighter. De game heeft niet veel functies of veel Pokémon om uit te kiezen en houd je adem niet snel in voor game-updates. Maar als je echt van Pokémon geniet, biedt Pokémon Type Wild minstens een uur plezier.

Bijgewerkt: 7 december 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.player – Pokémon Type Wild Player Data File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Pokémon Type Wild 5

Ondersteunde bestandstypes
.DEMO Pokémon Type Wild Data File
.STAGE Pokémon Type Wild Stage Data File
Extra gerelateerde bestandsindelingen