Software : SoftMaker : SoftMaker Office TextMaker Mobile

SoftMaker Office TextMaker Mobile

Versie
2012.7
Platform
Licentie Freeware

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteuning voor DOCX- en DOC-documenten
  • Opmaakopties voor tekens en alinea's
  • Afbeelding invoegen vanaf de camera of afbeeldingengalerij van uw apparaat
  • Exporteren naar het PDF-formaat

SoftMaker Office: TextMaker Mobile is de Android-versie van het TextMaker-bureaubladprogramma dat deel uitmaakt van de SoftMaker Office-suite. Het wordt voornamelijk gebruikt om gegevens uit Word-bestanden te bewerken en op te slaan.

Office: TextMaker Mobile ondersteunt de DOCX- en DOC-bestanden zonder content te verliezen of te formatteren. Met de app kunt u het document bewerken, terwijl u in real-time spellingcontrole, verschillende teken- en alinea-opmaakopties en het invoegen van afbeeldingen vanuit de fotogalerie en de ingebouwde camera van uw apparaat kunt gebruiken. Enkele andere opvallende kenmerken zijn de mogelijkheid om voetnoten en eindnoten in te voegen en te bewerken, te werken met bijgehouden wijzigingen en opmerkingen en documenten in de afdrukweergave of conceptmodus te bekijken.

Kantoor: TextMaker Mobile is een handig hulpmiddel om mee te werken DOCX- en DOC-bestanden op een Android-apparaat en biedt grotendeels dezelfde functionaliteit als de desktopversie van TextMaker. Hoewel de Android-versie van Word beter is, is SoftMaker Office: TextMaker Mobile een goed alternatief, vooral als je de desktopversie al gebruikt.

Bijgewerkt: 3 april 2018

>

▶ Primaire bestandsextensie

.tmdx – TextMaker Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt SoftMaker Office TextMaker Mobile 2012.7

Ondersteunde bestandstypes
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.TMD TextMaker Document
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.DOC Microsoft Word Document