Software : Symantec : Symantec Norton Security

Symantec Norton Security

Versie
2016
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Utility

Software Review

Hoofdfuncties

  • SONAR-gedragsbescherming detecteert de tekenen dat een bestand gevaarlijk is en blokkeert virussen, spyware, wormen en andere malware
  • Insight downloaden voorkomt dat u pc-bestanden downloadt van sites met een lage reputatiescore
  • Norton Community Watch verzamelt informatie van miljoenen Norton-gebruikers voor betere bescherming
  • Met Location Awareness kunt u uw niveau van productie aanpassen, afhankelijk van waar u uw computer gebruikt

Symantec Norton Security is een internetbeveiligingssuite die de vorige programma's "Norton Antivirus" en "Norton Internet Security" vervangt. Het beschermt computers, smartphones en tablets tegen malware en internetaanvallen. De software vereist een jaarlijkse abonnementsprijs die tot 5 apparaten beschermt.

Norton Security biedt bedreigingsmonitoring en SONAR-technologieën voor 24/7 bescherming. De software combineert feedback van miljoenen Norton-gebruikers om binnenkomende bedreigingen te identificeren, zoals virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen, bots en rootkits, om ze te voorkomen. De beveiliging van Norton Security is altijd up-to-date en zorgt voor automatische downloads en installatie van product- en functie-updates, zelfs wanneer u uw apparaat niet gebruikt.

Hoewel sommige toepassingen een groot aantal systeembronnen gebruiken, Norton Beveiliging wordt uitgevoerd met een kleine voetafdruk. Daarom heeft de software een minimale impact op de runtime-prestaties en opstartsnelheid van het systeem. Dit is gedeeltelijk mogelijk vanwege de kwetsbaarheidsbeveiliging van Norton Security, die de meest kwetsbare gebieden van het systeem lokaliseert en vaak besmette gebieden scant, en vervolgens systeembronnen toewijst aan de plaatsen met de grootste potentiële bedreiging.

Norton Security is voornamelijk geïnstalleerd op thuisapparaten, waaronder computers, smartphones en tablets, maar wordt ook gebruikt door kleine bedrijven. Gebruikers profiteren van de algehele systeembescherming, die apparaten beschermt tegen virussen, spyware en andere kwaadaardige bedreigingen. De software beschermt ook apparaten tegen de kwetsbaarheden en zwakke punten die zich bevinden in veelgebruikte toepassingen. Norton Security is een krachtige oplossing voor het beschermen van de computers van thuisgebruikers.

Bijgewerkt: 6 mei 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.lue – Norton LiveUpdate Log File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Symantec Norton Security 2016

Ondersteunde bestandstypes
.SCA Norton AntiVirus Scan File
.REL Norton Internet Security Log File
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.BPS BPS Virus File
.VIR Virus-Infected File
.EZT EZT Malicious Worm File
.USERPROFILE Norton AntiVirus User Profile File
.VCPREF Norton Antivirus Preferences File
.LIVEUPDATE Symantec LiveUpdate File