Software : The Omni Group : The Omni Group OmniGraffle

The Omni Group OmniGraffle

Versie
6
Platform
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • Diagramafbeeldingen maken van verschillende ontwerphulpmiddelen
  • Gebruik een van de vele vooraf gemaakte sjablonen
  • Exporteer uw tekening naar verschillende formaten, zoals BMP en JPEG
  • Leren van online handleidingen en videozelfstudies

De Omni Group OmniGraffle is een OS X-toepassing die wordt gebruikt om verschillende soorten afbeeldingen te maken, zoals stambomen, ontwerpen van elektrische systemen en wireframes op de website. De applicatie is ook beschikbaar voor iOS voor gebruikers die onderweg zijn.

OmniGraffle biedt verschillende ontwerptools met stencils, inspecteurs, vormen en objecten. De applicatie wordt ook geleverd met sjablonen uit verschillende categorieën, zoals imperiale eenheden, metrische eenheden, softwareontwerp en ruimtelijke planning, die u een voorsprong geven op uw ontwerpen. OmniGraffle biedt verschillende eigen indelingen voor het opslaan van inhoud. Het GRAFFLE-bestand wordt gebruikt om uw tekening op te slaan, GTEMPLATE wordt gebruikt om sjablonen op te slaan, GDIAGRAMSTYLE wordt gebruikt om diagramstijlen op te slaan en GSTENCIL wordt gebruikt om stencils op te slaan. U kunt uw tekening exporteren naar de formaten BMP, EPS, GIF, JPEG, PNG, SVG, TIFF, PSD en VDX. OmniGraffle is ook achterwaarts compatibel, waardoor u bronnen van eerdere versies van de software kunt importeren.

De interface is schoon, gemakkelijk te navigeren en aanpasbaar. U kunt inspecteurs als een zijbalk, een zwevend venster of afzonderlijke paletten rangschikken. Als u nog niet bekend bent met het programma of gewoon vastzit aan een functie, biedt OmniGraffle online hulp, waaronder handleidingen en videozelfstudies.

De app is voornamelijk ontworpen voor het maken van diagramgerelateerde afbeeldingen en gebruikers zijn vaak artiesten , ontwerpers of gegevensmappen. De applicatie wordt geleverd met een verscheidenheid aan ontwerptools en sjablonen waarmee u professioneel ogende diagrammen kunt maken. De Omni Group OmniGraffle is een beetje prijzig, maar nog steeds een uitstekende keuze voor het maken van professioneel ogende diagrammen.

Bijgewerkt: 5 april 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.graffle – OmniGraffle Drawing

▶ Andere bestandsextensies gebruikt The Omni Group OmniGraffle 6

Ondersteunde bestandstypes
.GSTENCIL OmniGraffle Stencil
.GDIAGRAMSTYLE OmniGraffle Diagram Style File
.GTEMPLATE OmniGraffle Template
Extra gerelateerde bestandsindelingen