Waar stream je Gomorra 4, aflevering 11 en 12

Ontdek hoe je de laatste twee afleveringen van Gomorra 4 kunt streamen op smartphones, tablets en computers

Slaagt Genny erin om het vliegveld in Campaniƫ te bouwen en zijn leven voorgoed te veranderen? Of zal hij terugkeren naar Secondigliano om zijn macht te herstellen? En wat zal er met Sangue Blu gebeuren na de mislukte aanslag op de familie Levante? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in de seizoensfinale van Gomorra 4.

De laatste twee afleveringen (aflevering 11 en 12) van de tv-serie die miljoenen Italianen in vervoering heeft gebracht en in het buitenland groot succes heeft gekend, worden vanavond, 3 mei, uitgezonden op de zenders van Sky. Gomorra 4 had de verdienste het niveau van de TV-serie zeer hoog te houden. Het was niet gemakkelijk, vooral na het einde van Gomorra 3 dat een bittere nasmaak in de mond liet. Afleveringen 11 en 12 van Gomorra 4 zullen zich concentreren op Genny en de laatste strijd om Secondigliano te verdedigen tegen de Levante aanval. Hier is hoe je de laatste twee afleveringen van Gomorra 4 live in streaming kunt bekijken.

Gomorra 4: aflevering 11-12 preview

Patrizia, Michelangelo, Genny, Azzurra, Don Gerlando, de familie Capaccio en de mysterieuze O’Maestrale. Zij zullen de hoofdrol spelen in de laatste twee afleveringen van Gomorra 4.

Aflevering 11 van Gomorra 4 zal gaan over Michelangelo, die steeds meer verscheurd raakt tussen Patrizia en haar familie, en Enzo Sangue Blu, die op de vlucht is voor Elia Capaccio die de moord op zijn broer wil wreken. Genny is ook de hoofdrolspeler van aflevering 11 en zal een belangrijke beslissing moeten nemen over zijn leven en dat van zijn zoon Pietro.

Aflevering 12 van Gomorra 4 zal veel antwoorden geven op de vragen die we tot nu toe hebben gesteld. Gennaro is klaar om Secondigliano te verdedigen en de drugsmarkten van de Capaccios te veroveren, terwijl Don Gerlando de sluwheid van zijn neef zal leren kennen.

Gomorra 4: schema laatste twee afleveringen

Voor de laatste twee afleveringen van Gomorra 4 verandert het schema niet: afspraak om 21:15 met aflevering 11.

Waar kun je Gomorra 4 aflevering 11-12 op televisie kijken

Gomorra 4 is een Sky exclusive en wordt uitgezonden op SkyAtlantic (110) en SkyCinema Uno (301). Fans kunnen de laatste twee afleveringen van Gomorra 4 streamen op SkyGo.

Hoe stream je Gomorra 4 aflevering 11 en 12

Als je de laatste twee afleveringen van de tv-serie thuis niet op je tv kunt kijken, geen nood: Gomorra 4 is ook beschikbaar in live streaming op SkyGo, het on-demand platform van Sky.

Om SkyGo te kunnen gebruiken, moet u een Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website van Sky en gebruikmaken van een van de apparaten die door het streamingplatform worden ondersteund (computer, smartphone en tablet). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om Gomorra 4 afleveringen 11 en 12 live te streamen moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en op TV Channels klikken. Er wordt een lijst geopend met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming: binnenin vind je zowel SkyAtlantic (kanaal 110) als SkyCinema Uno (kanaal 310). Kies een van de twee kanalen en druk op de knop “Play”: over een paar seconden begint de streaming van de seizoensfinale van Gomorra 4.

Voor degenen die niet de kans hebben om de laatste twee afleveringen van Gomorra 4 live te streamen op vrijdag 3 mei, zij kunnen ze on demand bekijken op SkyGo. Alle afleveringen van het vierde seizoen van Gomorra zijn beschikbaar voor streaming op het platform van Sky. Om aflevering 11 en 12 van Gomorra 4 streaming te zien, moet je SkyGo opstarten, je referenties invoeren en toegang on demand krijgen. Uit de vele beschikbare inhoud moet u TV Series kiezen. Er opent een nieuwe pagina met alle fictie op SkyGo en klik op Gomorra 4. Selecteer nu een van de laatste twee afleveringen van de serie en over een paar seconden begint de streaming van Gomorra 4.