Fifa 21: Ciccio Caputo vs Cristiano Ronaldo voor het team van het jaar

Fifa 21 Toty, de spelers voor het team van het jaar zijn gestemd: onder de spitsen naast Cristiano Ronaldo ook Ciccio Caputo

Ciccio Caputo tegen Cristiano Ronaldo: Het is geen Serie A clash tussen Sassuolo en Juventus, maar Fifa 2021 TOTY, het team van het jaar met de beste atleten van het seizoen 2020/2021 van EA Sports. Dit jaar verscheen de naam van de Sassuolo aanvaller echter naast die van Ronaldo om deel te nemen aan de stemming.

Voor Francesco Caputo, geboren in Altamura in 1987, is het het eerste jaar onder de Fifa 21 TOTY kandidaten. Hij is een aanvaller van Sassuolo vanaf het voetbalseizoen 2019/2020 en speelde eerder voor ploegen als Bari, Salernitana, Entella en Empoli. Zijn eerste oproep voor de Italiaanse nationale ploeg, van 27 augustus 2020, is recent. Hij maakte zijn debuut met de Azzurri op 7 oktober 2020, in Florence tegen Moldavië, waar hij niet alleen zijn eerste doelpunt maakte, maar ook een record vestigde, als oudste speler in de geschiedenis van het Italiaanse elftal die scoorde op de leeftijd van 33 jaar en 2 maanden.

Wat is Fifa 2021 TOTY

Fifa 2021 TOTY, of Team van het Jaar, is het team dat is samengesteld uit spelers die het afgelopen seizoen hebben uitgeblonken. In januari heeft Electronic Arts een shortlist van 70 spelers vrijgegeven, gekozen door een collectief van voetballers, journalisten en leden van de EA Sports Fifa 2021-community, waaruit je het uiteindelijke team van 11 spelers kunt kiezen, onderverdeeld in 1 keeper, 4 verdedigers, 3 middenvelders en 3 aanvallers, waaronder Caputo uit Puglia.

Tijdens de stemperiode, dit jaar van 7 tot 18 januari, kun je jouw ideale opstelling kiezen door te stemmen op de officiële Fifa 2021-website. Vanuit een spelperspectief zal dit van invloed zijn op de speelkaarten van de spelers die bij de operatie betrokken zijn. Atleten die in de TOTY zijn opgenomen, ontvangen een blauwe kaart, die in de pakketten verkrijgbaar is in plaats van de basiskaart. Dit verandert echter niets aan de kaarten die al in het bezit zijn van de gamers, die ze zullen moeten kopen of vinden in de beschikbare packs om de nieuwe kaarten te krijgen.

Hoe te stemmen op Ciccio Caputo

Ciccio Caputo is beschikbaar in de sectie Strikers die in aanmerking komen voor de TOTY van Fifa 2021. Tot 18 januari kan iedereen op hem stemmen door hem een vaste plaats in het elftal toe te wijzen door naar de officiële website van Fifa 2021 te gaan en het speciale gedeelte te openen.

Op de pagina moet je vervolgens de pictogrammen met de gezichten van de spelers op het voetbalveld dat in het centrale deel van het scherm beschikbaar is, slepen naar het gedeelte van de wedstrijd waaraan je hem wilt toewijzen. Zodra u uw keuze hebt gemaakt en uw formatie hebt voltooid, kunt u overgaan tot het indienen van uw ploeg door de voorwaarden te aanvaarden en te klikken op de knop Indienen van uw stem. Zodra u het proces hebt voltooid, kunt u op de site twee afbeeldingen downloaden, in het formaat png 1:1 en 9:16, om op uw sociale profielen te delen met de hashtag #TOTY.