Hoe River-Boca return Copa Libertadores 2018 te streamen

Om 21.00 uur wordt op DAZN de Superclasico uitgezonden die de Copa Libertadores 2018 zal bekronen. Zo kunt u de wedstrijd gratis volgen op tv en live streaming

Dit is geen gewone wedstrijd. En niet alleen omdat het de 2018 Copa Libertadores (het equivalent van de Champions League in Zuid-Amerika) zal toekennen, maar ook omdat het River en Boca tegen elkaar opzet. Niet zomaar twee Argentijnse teams, maar de twee belangrijkste clubs in Buenos Aires, waar je op elke straathoek voetbal kunt ademen.

Het is de eerste keer dat River Plate en Boca Juniors in de finale van de Copa Libertadores staan. De twee fans houden niet van elkaar (om het zacht uit te drukken) en sinds een maand hangt er een andere lucht in Argentinië, een koortsachtig wachten om te zien hoe het zal aflopen. Nooit eerder stond de returnfinale van de 2018 Copa Libertadores zo in de schijnwerpers als dit jaar, met voetbalfans die uitkijken naar avonden als deze.

De finale van de Copa Libertadores bestaat uit een eerste leg en een return leg, waarvan de eerste thuis tegen Boca Juniors werd gespeeld en eindigde in een 2-2 gelijkspel, terwijl de return leg vanavond wordt gespeeld in het Monumental en de trofee zal toekennen. Uitdoelpunten tellen echter niet dubbel, en mocht de 90 minuten eindigen in een 1-1 of 3-3 gelijkspel, dan gaat de wedstrijd over in extra tijd en mogelijk strafschoppen. Er wordt met spanning uitgekeken naar de wedstrijd en Italiaanse fans kunnen River – Boca ook live streamen op DAZN, die de rechten voor de 2018 Copa Libertadores heeft verworven. De wedstrijd zal om 21:00 uur Italiaanse tijd aftrappen

Copa Libertadores 2018, waar te kijken

DAZN, het videostreamingplatform dat in de zomer in het leven werd geroepen en dat de exclusieve rechten voor drie wedstrijden uit de Serie A voor elke dag heeft bemachtigd, heeft zijn aanbod verrijkt door de rechten voor de Copa Libertadores 2018 te verwerven en zal de Superclassico live uitzenden. Om River – Boca return van de finale van Libertadores 2018 te zien moet je geabonneerd zijn op DAZN (de kosten zijn € 9,99 per maand, met de eerste maand gratis) en beschikken over een van de apparaten die door het platform worden ondersteund (smart TV, tablet, computer, smartphone en console). DAZN is de enige manier om de 2018 Superclassico tussen River en Boca live te bekijken.

Hoe stream je de Superclassico, return finale van de 2018 Copa Libertadores

Als je niet thuis bent, hoef je je geen zorgen te maken, je kunt de return van de 2018 Copa Libertadores finale tussen River – Boca streaming op DAZN bekijken via je computer of de app voor smartphones en tablets. Om de Superclasico streaming gratis te bekijken moet je DAZN opstarten, je inloggegevens invoeren en dan op het Sport item in het menu drukken. Een pop-up venster zal openen en u moet klikken op Voetbal. Op de nieuwe pagina staan alle wedstrijden die op DAZN worden uitgezonden, scrollend naar beneden vind je het logo van de Copa Libertadores, druk erop en de sectie gewijd aan de trofee wordt geopend. Als u op de banner van de wedstrijd klikt, wordt de streaming van River – Boca finale return van de Copa Libertadores 2018 gestart. Aftrap om 21:00 uur.

Update 23:30 uur op 24 november

Naar aanleiding van de gewelddadige confrontaties buiten het Monumental Stadion is de returnfinale 2018 van de Copa Libertadores River – Boca uitgesteld naar 25 november om 21:00 uur Italiaanse tijd.

Hoe River – Boca kijken gratis streaming 2018 Copa Libertadores return finale op 25 november

De botsingen buiten Monumental Stadium en de aanval op de bus van Boca Juniors waarbij zes spelers gewond raakten, heeft de Zuid-Amerikaanse federatie gedwongen om de 2018 Copa Libertadores return finale uit te stellen naar vandaag. De meest verwachte wedstrijd van het jaar in Zuid-Amerika veranderde in wat iedereen vreesde: een stadsguerrilla die de politie dwong met rook en rubberen kogels te schieten om de botsingen de kop in te drukken.

De wedstrijd is uitgesteld tot vandaag en de aftrap is om 21.00 uur Italiaanse tijd. Fans in de Bel Paese zullen River – Boca laatste terugwedstrijd van Copa Libertadores 2018 in streaming op DAZN kunnen bekijken: het is noodzakelijk om een abonnement op het platform te hebben en een van de ondersteunde apparaten te gebruiken. De procedure om de wedstrijd in streaming te bekijken is heel eenvoudig: start het platform en klik op de DAZN homepage op de banner gewijd aan River – Boca Juniors. Over een paar seconden begint de streaming van de Superclassico, de returnfinale van de Copa Libertadores 2018.