5 apps om kortingscodes en vouchers te vinden

Ben je op zoek naar iets om voor een spotprijsje te kopen? Er zijn apps die je kunt gebruiken om geld te besparen op je dagelijkse boodschappen. Hier is welke

Meer en meer mensen in Italië kopen online, zoals sommige cijfers suggereren. De e-commercemarkt, die in 2016 met 16% groeide, heeft een flinke boost gekregen dankzij de massale verspreiding van smartphones en tablets, waardoor het aantal gebruikers is toegenomen.

Maar het is vooral gemak dat e-commerce drijft. Op het internet is er namelijk een aanzienlijke prijsverlaging, die in sommige gevallen kan oplopen tot 70%. Een belangrijke rol bij het vinden van het goedkoopste platform om online aankopen te perfectioneren wordt gespeeld door de talloze apps, die in een oogwenk, en zonder vooral hele dagen te verspillen aan het vergelijken van prijzen voor hetzelfde product, de voordeligste aanbiedingen samenvoegen, zodat gebruikers alle beschikbare kortingen kunnen ontdekken. De apps kunnen niet alleen worden gebruikt om online te kopen, maar ook om te zoeken naar interessante aanbiedingen van winkels, restaurants, hotels en vele andere commerciële categorieën.

Kortingscode

Laten we beginnen met een van de meest gebruikte: Kortingscode. De app, die ook via de computer toegankelijk is, stelt u in staat de voordeligste aanbieding voor een bepaald product te vinden door de verschillende verkoopplatforms te doorzoeken. Met Kortingscode kun je extra korting krijgen op het artikel dat je wilt kopen, en de manier waarop het werkt is heel eenvoudig: je zoekt naar de goederen door de naam of categorie van het product in te typen, of de winkel, en je krijgt de “kortingscode” om te gebruiken wanneer je koopt.

Kortingscode zoeken

Als je daarentegen alleen geïnteresseerd bent in de aanbiedingen op e-commerce sites, raden we je aan om Kortingscode zoeken te downloaden, een handige applicatie maar alleen beschikbaar op mobiel voor Apple-gebruikers. Als alternatief kunnen wij rechtstreeks vanaf de website gebruik maken van de Discount Search-diensten. De app is handig omdat hij helpt de talrijke aanbiedingen te ontrafelen die we elke dag op het net vinden en die de gebruikers dreigen te ontgaan.

DoveConviene

Heel populair bij gebruikers,  DoveConviene is een applicatie waarmee u de beste deals kunt vinden onder de aanbiedingen die in de folders beschikbaar zijn. De app “snijdt” de resultaten op basis van de geografische locatie van de gebruikers. Het zal dus mogelijk zijn een product te zoeken in de dichtstbijzijnde winkel. DoveConviene bevat de folders van vele supermarktketens (Esselunga, Auchan, Carrefour, Conadm, Coop), elektronische winkels (Media World, Euronics, Unieuro, Trony), en sommige telefoonmaatschappijen. Het zal ook mogelijk zijn om kledingproducten en nog veel meer te vinden. De app is ook beschikbaar op iOS.

Price Watch

Een van de sectoren die het meest onderhevig is aan prijsschommelingen is brandstof. Er zijn verschillende toepassingen op de markt. Prijzen in acht nemen is er één van. De app is ontwikkeld door het ministerie van Economische Ontwikkeling en maakt het mogelijk om de benzineprijzen van elk station te raadplegen. Het werkt dankzij GPS: zodra het geactiveerd is, zal het namelijk mogelijk zijn om aan de hand van de geografische positie te controleren waar het handig is om te tanken.

Lastminutesottocasa

Geschikbaar voor Android en iOS, Lastminutesottocasa is een applicatie die veel voordelen heeft. Ten eerste helpt het gebruikers bij het vinden van voedselproducten in de buurt tegen gereduceerde prijzen. En dan helpt het voedselverspilling te verminderen. Lastminutesottocasa brengt namelijk de winkeliers, die over een hoeveelheid onverkochte maar nog goed te eten levensmiddelen beschikken, in contact met degenen die een levensmiddel moeten kopen. De app maakt gebruik van geolocatie en stuurt gebruikers een waarschuwing over beschikbare aanbiedingen.