Arxes laat Windows en Citrix’ Xenapp Server samenwerken

De Windows Server 2008 werd eind februari gelanceerd. Vanaf april is daarom de nieuwste versie van de Citrix Presentation Server 5.0, die begin dit jaar werd omgedoopt tot Xenapp Server, beschikbaar.

Tijdens de roadshow “Applicatievirtualisatie” geeft IT-dienstverlener Arxes tips over wat de nieuwe Windows Server 2008 voor bedrijven oplevert, of het de moeite waard is om Xenapp Server van Citrix te gebruiken en hoe een migratie het beste in goede banen kan worden geleid.

Eerst krijgen de deelnemers een overzicht van de functies van de Windows Server. Een systeemingenieur legt de theorie van mogelijke toepassingsscenario’s uit en concentreert zich vooral op terminaldiensten.

Het Citrix-productassortiment dat bij de Windows-server past, wordt vervolgens besproken. Een systeemarchitect presenteert de functies van de Xenapp-server en hun toegevoegde waarde voor de IT-omgeving. Ook hier zal de theorie met praktische voorbeelden worden geïllustreerd. Die Teilnahme ist kostenfrei. Interessenten können sich über den unten angegebenen Link anmelden.

Veranstaltungstermine und -orte:

  • 17. April, Köln
  • 22. April, München
  • 24. April, Frankfurt
  • 29. April, Hamburg