Top taal vertaal apps

Er zijn een aantal apps beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store waarmee je met je smartphone direct talloze talen kunt vertalen.

De vakantie staat voor de deur en je bent van plan om die in het buitenland door te brengen? Als je geen talenknobbel hebt, kun je waarschijnlijk een app gebruiken om tijdens je reis als vertaler op te treden. In dit artikel willen we je vertellen over de beste vertalers die je op dit moment kunt vinden voor mobiele apparaten.

Je zult zien dat ze makkelijk te gebruiken zijn en veel handige functies hebben waarmee je kunt begrijpen en begrepen kunt worden, waar je ook heen gaat op je vakantie. Hier zijn de vertaal apps die we voor u hebben geselecteerd.

Google Translator

Google Translator is waarschijnlijk de meest populaire vertaler die er is, de mobiele app is gratis en beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het is een offline vertaal-app waarmee u honderden talen kunt vertalen, de diensten omvatten ook directe cameravertalingen en spraakvertalingen.

Microsoft Translator

Microsoft Translator is beschikbaar voor Android, iOS en Windows 10 Mobile. Deze app is ook gratis en is, net als zijn voorganger, een geweldige instant vertaler via de camera, die offline vertalingen en spraakvertalingen in meer dan 60 talen mogelijk maakt. Bovendien heeft de vertaler van Microsoft een handig zinnenboek.

Reverso Traduttore Dizionario

Naast dat het beschikbaar is als online dienst, kunt u ook de mobiele versie downloaden voor Android- en iOS-apparaten. Reverso Traduttore Dizionario is een semi-gratis dienst waarmee u direct 12 verschillende talen kunt vertalen. Het bevat ook een zoekmachine die gebruiksvoorbeelden biedt uit films, websites, krantenartikelen en meer. Zo kunt u uw taalvaardigheden verbeteren en de taal beter leren beheersen.

iTranslate

iTranslate stelt u in staat om meer dan 90 talen te vertalen, maar sommige geavanceerde functies van de app, zoals offline- en spraakvertaling, zijn alleen beschikbaar als u de Pro-versie aanschaft. Deze kost €2,99 in de Play Store en €4,99 in de App Store en de Microsoft Store. iTranslate is beschikbaar voor Android, iOS en Windows 10 Mobile.

Andere handige vertaal apps

De vertaal apps die we in de vorige paragrafen hebben gezien, worden beschouwd als de beste die u kunt downloaden en gebruiken met uw mobiele telefoon. Er zijn echter ook andere apps die zeer nuttig kunnen zijn wanneer u in het buitenland bent.

Gespreksvertaler

Dit is een gratis app die u kunt gebruiken om gesprekken te vertalen. Dit is zeer nuttig als u, zoals waarschijnlijk het geval zal zijn, met iemand in het buitenland moet spreken. Om Conversation Translator te gebruiken, hebt u een internetverbinding nodig. Deze toepassing is beschikbaar voor Android.

Speak to Voice Translator

App met een vrij nauwkeurige stem vertaler die u gratis kunt downloaden. U kunt kiezen tussen vier online vertaaldiensten, namelijk Google Translator, Microsoft Translator, Yandex en Baidu. Deze app vereist ook een internetverbinding om te werken. Speak to Voice Translator is beschikbaar voor Android-apparaten.

Speak and Translate

Speak and Translate werkt ongeveer hetzelfde als de vorige app. Het is in staat spraak te vertalen in meer dan 50 talen en tekst te vertalen in meer dan 100 talen. Het is beschikbaar voor iOS en je kunt het gratis downloaden in de App Store. Als u echter alle functies van Spreken en Vertalen wilt gebruiken, moet u de Premium-versie aanschaffen, die €4,99 kost.

iHandy Translator

iHandy Translator heeft een schermvullende interface waardoor het gemakkelijker en intuïtiever te gebruiken is. U kunt er meer dan 50 talen mee vertalen en er zijn geen kosten aan verbonden, want de toepassing is gratis. U hebt een internetverbinding nodig om het te gebruiken. Ook deze app is alleen beschikbaar voor iOS.

WordReference

Dit is een van de beste woordenboek-apps voor de Engelse taal. Met WordReference kunt u individuele woorden vertalen en hun exacte betekenis kennen. De app is gratis en u hebt altijd een internetverbinding nodig om hem te gebruiken. Je kunt hem downloaden, of je nu een Android- of iOS-apparaat hebt.

Als je hebt bedacht welke vertaal-app je mee op vakantie wilt nemen, download hem dan nu en je mist geen woord meer tijdens je reis naar het buitenland.