Champions League streamen: waar de wedstrijden 2021-22 live te zien

De Champions League 2021-22 ondergaat een grote verandering, waarbij de wedstrijden worden gestreamd: hier is hoe en waar u de wedstrijden kunt bekijken

De Champions League is misschien wel de meest fascinerende voetbalcompetitie ter wereld. Miljoenen fans hebben gewacht tot het einde van de zomer om de Champions League wedstrijden te bekijken, en hetzelfde wachten is voorafgegaan aan de start van de 2021-22 Champions League, die de eerste is die volledig via streaming kan worden bekeken in Italië.

De heldendaden van de vier Italiaanse teams in de competitie – Juventus, AC Milan, Inter Milan en Atalanta – kunnen worden bekeken via drie kanalen: Sky’s klassieke satelliet schotel uitzending of streaming op Now TV, en die volledig via streaming verzorgd door Mediaset Infinity + en Amazon Prime Video. s Werelds populairste e-commercedienst heeft voor het eerst de televisierechten van de Champions League verkregen, meer bepaald die om exclusief de 16 beste wedstrijden van de Champions League van woensdag te streamen.

Champions League: welke wedstrijden zijn te zien op Amazon Prime Video

Het grootste nieuws met betrekking tot het streamen van de live-wedstrijden van 2021-22 is de komst van Amazon Prime Video onder de distributeurs van de evenementen. Maar liefst 16 wedstrijden van het begin tot het einde van het continentale toernooi worden exclusief door Prime Video uitgezonden. Dat zijn in totaal twee wedstrijden uit de play-offs (die al zijn uitgezonden), zes uit de groepsfase (waarvan er drie al zijn uitgezonden), vier uit de ronde van 16, twee uit de kwartfinales en de twee halve finales.

Dus in feite zal een flink deel van de Champions League-wedstrijden van 2021-22 alleen te bekijken zijn door Amazon Prime-abonnees. Een abonnement op de dienst kost, voor niet-ingewijden, € 3,99 per maand of € 36 per jaar, met een gratis proefperiode van één maand. Naast de mogelijkheid om de Champions League-wedstrijden van 2021-22 te bekijken die exclusief op Amazon Prime Video worden uitgezonden, geeft het abonnement recht op snelle en gratis verzending op miljoenen artikelen die op de e-commerce te koop zijn, films en tv-series, boeken en nummers van Prime Reading en Amazon Music.

Abonneer op Prime Video en bekijk exclusieve Champions League 2021-2022-wedstrijden

Champions League: welke wedstrijden te bekijken op Mediaset

Terwijl Amazon Prime Video de grote wedstrijden op woensdagavond in de Champions League binnenhaalde, haalde Mediaset de beste dinsdagavondwedstrijden binnen, waaronder Inter vs Sheriff Tiraspol uit de derde groepsfase op 19 oktober.

De nog te bepalen Champions League 2021-22-wedstrijden op 2 november, 23 november en 7 december blijven voor iedereen gratis te bekijken op Channel 5 en Infinity+-abonnees. De rest, met uitzondering van de exclusieve wedstrijden op Amazon Prime Video, wordt gestreamd voor Infinity+-abonnees vanaf €7,99 per maand.

Infinity+ is ook opgenomen in het voetbalpakket van Tim Vision met Dazn vanaf €29,99 per maand. In totaal zal Mediaset 121 van de 137 Champions League-wedstrijden uitzenden.

Champions League: welke wedstrijden zijn te zien op Sky

Hetzelfde aantal Champions League-wedstrijden van Mediaset – 121 van de 137 in totaal, de rest is exclusief voor Amazon Prime Video – wordt uitgezonden door Sky.

Diegenen die alleen geïnteresseerd zijn in de sportcomponent van het satellietplatform kunnen kiezen voor het sportpakket van 14,99 euro per maand van Now TV, dat naast de 121 Champions League-wedstrijden ook recht geeft op Formule 1, Moto GP, tennis en alle andere sportprogramma’s van Sky.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce sites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.