Hoe gebruik je SKEDit, de app voor het plannen van berichten op WhatsApp

SKEDit stelt je in staat om de tijd in te stellen wanneer je een bericht op Facebook publiceert of wanneer je een gesprek voert. Zo werkt het

De automatische publicatie van berichten op Facebook, berichten op WhatsApp en het begin van gesprekken kunnen plannen, is de droom van iedereen die in de wereld van de communicatie werkt. Facebook biedt de mogelijkheid om de datum en het tijdstip van publicatie van berichten in te stellen, maar op WhatsApp bestaat deze mogelijkheid niet. Het is ook niet mogelijk om werkoproepen automatisch te starten. Maar met een nieuwe applicatie die beschikbaar is in de Google Play Store, wordt dit allemaal mogelijk.

We hebben het over SKEDit, een app waarmee je volledige controle hebt over je werkleven. De app is vooral nuttig voor managers van sociale media en voor mensen die in de wereld van de communicatie werken. Maar ook voor gewone gebruikers die meer controle willen hebben over hun online leven. Naast het plannen van WhatsApp- en Facebook-berichten, kunt u met SKEDit ook sms-, e-mail- en beltijden plannen.

Hoe SKEDit werkt

Het gebruik van SKEDit is eigenlijk heel eenvoudig. Nadat u het gratis hebt gedownload van de Google Play Store (het is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers), moet u zich registreren (u kunt dit doen met uw Facebook-account). Zodra u op uw startpagina bent, kunt u beslissen of u een tijd wilt instellen voor het publiceren van een bericht op Facebook, een bericht op WhatsApp, een sms, een e-mail of een telefoontje. Nadat de gebruiker heeft gekozen wat hij wil plannen, kan hij beslissen wat hij in het bericht wil schrijven, en ook de datum en het tijdstip. Om alle geplande activiteiten te volgen, kunt u de rubriek ad hoc raadplegen. Bovendien laat SKEDit, voordat het geplande bericht op Facebook wordt geplaatst of de e-mail wordt verzonden, de gebruiker weten of hij/zij wijzigingen in het bericht wil aanbrengen.

Voor degenen die in de wereld van de communicatie werken en op zoek zijn naar een tool om Facebook-posts of e-mails in te plannen, is SKEDit een van de beste die voor Android beschikbaar is.