Ook verkoopt NoSpamProxy via Cloud Marketplace

De distributeur Also breidt het aanbod van zijn Cloud Marketplace uit met de e-mailbeveiligingsdienst NoSpamProxy. De oplossing is afkomstig van het Paderbornse softwarehuis Net at Work, waarmee het bedrijf uit Soest al samenwerkt.

NoSpamProxy is ontworpen om e-mailcommunicatie op betrouwbare wijze te beschermen tegen spam en malware. De distributeur stelt de gateway-oplossing nu ook als dienst beschikbaar via zijn Cloud Marketplace, aldus het in Soest gevestigde bedrijf. Volgens de informatie kan de beveiligingsdienst nuttig worden gecombineerd met het Office 365-aanbod van Microsoft, dat op die manier wordt uitgebreid met beveiligingsfuncties. Deze omvatten proactieve real-time bescherming, spamfilters, intelligent bijlagenbeheer, e-mailencryptie of de veilige overdracht van grote bestanden.

NoSpamProxy is afkomstig van het Paderbornse softwarehuis Net at Work. De Oost-Westfalenaren verkopen hun oplossing sinds ongeveer een jaar als licentieproduct via Also. Nu breiden de provider en de distributeur hun samenwerking uit naar de cloud. De dienst is gecertificeerd voor Azure, het publieke cloudplatform van Microsoft, en kan via een script automatisch op Azure-instanties worden geïnstalleerd. Bovendien is NoSpamProxy naar verluidt zo gebruiksvriendelijk dat geen opleiding nodig is. Het wordt ingezet tegen een maandelijkse vergoeding.

“Ons beveiligingsportfolio is een kernonderdeel van ons aanbod geworden, en we zullen nieuwe diensten op de markt blijven brengen waar onze klanten om vragen,” legt Michael Gericks, senior vice president van consumptional business bij Also International Services, uit. Het cloud team van de distributeur is bereikbaar per e-mail of per telefoon op 02921 994445.