After 3: hier is wanneer en waar het uitkomt

De Anna Todd-saga gaat verder: over een paar weken wordt After 3 toegevoegd aan de catalogus van series en films van Amazon Prime Video

Tessa en Hardin zijn terug met meer spannende verhalen: de komende weken wordt After 3 beschikbaar gesteld op het Prime Video-platform. Het derde deel van de filmsaga gebaseerd op de romans van Anna Todd keert terug na het succes van de eerste twee titels. De nieuwe posters en filmtrailer staan nu online.

De eerste twee films gewijd aan de saga waren een enorme hit bij het publiek en de box office. After, het eerste deel, schoot onmiddellijk naar de top van de box office in zeventien landen. De kassa-inkomsten bedroegen 70 miljoen dollar, terwijl After 2 4 miljoen dollar opbracht. Eind oktober komt het derde deel: After 3. Deze nieuwe film combineert de verhalen van twee van Todd’s romans: After 3 – Like Worlds Away en in dezelfde film zullen de verhalen van After 4 – Lost Souls te zien zijn. Tijdens het filmen, en dat zal de fans bevallen, werd ook het vierde hoofdstuk van de saga, gebaseerd op het boek After 5 – Endless Love, opgenomen.

De plot van After 3

Ze zijn terug Tessa, gespeeld door Josephine Langford en Hardin die ook het gezicht heeft van Hero Fiennes Tiffin. In After 3 bereidt Tessa zich voor op haar terugkeer naar Seattle om haar dromen en haar baan na te jagen: met enthousiasme en vastberadenheid begint ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Hardin is echter jaloers en begint een zeer onaangename en onvoorspelbare houding aan te nemen die hun relatie onder druk zal zetten. Er dreigt een einde te komen aan hun relatie.

De situatie wordt gecompliceerder als Tessa’s vader terugkeert en er een reeks verontrustende onthullingen over Hardins familie naar buiten komt. Het zal voor beiden een moeilijke zaak worden om mee om te gaan nu ze voor een belangrijk kruispunt in hun relatie staan.

De cast en wanneer het uitkomt op Prime

Regisseur van de derde aflevering van After is Castille Landon die de opnames leidde met een belangrijke cast naast Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin hebben we acteur Chance Perdomo als Landon Gibson, Christian Vance heeft het gezicht van Steve Moyer en Mira Sorvino is Carol Young.

De voorpret voor After 3 wordt getemperd door de release in deze uren van de officiële poster met de twee geliefden en de trailer waarin liefde en passie duidelijk aanwezig zijn. De film zou op 1 september in de bioscopen verschijnen, maar Amazon Studios veranderde van koers en besloot de nieuwe film vanaf 29 oktober beschikbaar te stellen op Prime Video.

Terwijl u wacht, zijn de eerste twee hoofdstukken van de saga beschikbaar op Prime voor een review.

Schrijf u in op Amazon Prime Video om After 3 exclusief te bekijken.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.