Hoe Fifa 19 eruit gaat zien voor smartphones

EA Sports heeft de aankomende release op 7 november 2018 van Fifa Mobile versie 19 aangekondigd, hier zie je hoe de voetbalvideogame eruit gaat zien voor smartphones

Na de console- en desktopversies, landt Fifa 19 ook op smartphones. De populaire voetbalgame van EA Sports zal de komende weken te downloaden zijn in de App Store en Google Play Store. Hier is hoe Fifa Mobile 2019 eruit zal zien.

EA Sports heeft zojuist een videotrailer vrijgegeven om zijn gepassioneerde gebruikers te laten weten hoe de nieuwe versie van de videogame voor Android en iOS mobiel eruit zal zien. Tot de belangrijkste nieuwe kenmerken behoren een nieuwe grafische engine die de speelbaarheid en de verschillende bewegingen van de verschillende spelers zal verbeteren. Wat verrassend is in de video is de totale afwezigheid van Cristiano Ronaldo. Na het vermeende verkrachtingsschandaal had EA Sports de mogelijkheid aangekondigd om de Portugese kampioen van Juventus af te zweren als testimonial voor toekomstige seizoenen en voor de mobiele versie, en zo geschiedde. Onder de verschillende sterren die gebruikt zijn voor de Fifa Mobile trailer vinden we Pogba, Neymar, Hazard en onder de Bianconeri Dybala. De Ultimate Team-versie, waarmee Fifa de afgelopen jaren furore maakte, is ook bevestigd voor smartphones.

Alle nieuwe functies in Fifa Mobile 19

Naast een totaal nieuwe game engine krijgt Fifa 19 Mobile ook nieuwe juichkreten na een doelpunt. Het verdedigingssysteem is aangepast om het gemakkelijker te spelen en realistischer te maken. Dankzij de nieuwe graphics kun je vloeiend en zonder onderbrekingen spelen, een niet te onderschatten aspect voor een sportgame op smartphones. Er zijn ook tal van nieuwe trucs, of skill moves, toegevoegd door EA Sports voor Fifa Mobile, zoals de plotselinge verandering van richting en de sombrero met de hak. Fifa Mobile zal ook een nieuw schietsysteem bevatten, genaamd Free Kick, waarmee we de baan kunnen verbeteren voordat we een schot, vrije trap of hoekschop trappen. Het systeem voor het kalibreren van het schot zal zowel stationair als onderweg werken.

Wanneer komt Fifa 19 Mobile uit

Wanneer kunnen we beginnen met het downloaden van Fifa Mobile 19 op onze telefoons? Voor iPhone en Android komt de videogame, zoals EA Sports in de videotrailer aankondigt, uit op 7 november 2018.