Amazon Fresh is aangekomen in Turijn: hoe het te gebruiken en wat u kunt kopen

Na Milaan en Rome breidt Amazon Fresh de reeks steden uit die door de dienst worden gedekt: de thuiswinkeldienst van de e-commercegigant arriveert in de stad Savoie

Breng uw boodschappen vanuit het comfort van uw computer of smartphone, terwijl u in uw leunstoel zit of onderweg bent, met de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala van producten die in slechts een paar uur voor uw deur beschikbaar zijn. Dat is de dienst die Amazon Fresh aanbiedt en die vanaf vandaag in zijn derde Italiaanse stad landt.

Iets meer dan anderhalf jaar na zijn debuut, eerst in Milaan en daarna in Rome, is Amazon Fresh nu ook in Turijn te vinden. Er zijn al meer dan zevenduizend artikelen toegevoegd aan het speciale gedeelte van de website en de app. Alles is slechts een muisklik verwijderd en kan snel worden geleverd, dankzij het speciaal gebouwde logistieke centrum in het stadsgebied, dat de aanwerving van ongeveer 60 werknemers in de komende drie jaar mogelijk zal maken. Het bedrijf heeft echter meer in petto, want het wil zijn invloedssfeer in de sector verder uitbreiden en belooft tegen het einde van het jaar nieuwe steden toe te voegen.

Amazon Fresh in Turijn, hoe te gebruiken

Om te beginnen met het selecteren van wat te kopen op Amazon Fresh, hoeft u alleen maar verbinding te maken met de Amazon -website of het specifieke gedeelte van de officiële applicatie te gebruiken, met behulp van het item “Supermarkt” in het menu dat zichtbaar is aan de bovenkant van de interface en vervolgens op het servicelogo te tikken. In enkele ogenblikken hebt u toegang tot het volledige aanbod van de winkel, kiest u wat u interesseert en legt u het in het winkelwagentje, net zoals u normaal doet wanneer u op Amazon winkelt.

Als u uw boodschappenlijstje hebt afgewerkt, kunt u het meest geschikte tijdstip voor de levering kiezen: dit zijn tijdstippen van 2 uur die beginnen om 8 uur ’s morgens en eindigen om middernacht, voor dezelfde dag of de volgende dagen. Dit kost €3,49 maar wordt gratis als de bestelling meer dan €50 bedraagt. Voor wie het venster wil terugbrengen tot 1 uur, stijgen de kosten tot €4,99 voor boodschappen met een waarde van meer dan €50 en €7,99 als het minder is.

De Amazon Fresh-dienst is bedoeld voor klanten met een Prime-abonnement en vereist een minimale besteding van €15. Om zijn komst naar Turijn in te luiden, kunnen gebruikers profiteren van een korting van €10 op hun eerste aankoop met de promotiecode 10FRESH, in te voeren in het daarvoor bestemde veld tijdens de betaling.

Amazon Fresh in Turijn, wat te koop

De producten in de catalogus zijn talrijk en behoren tot de meest uiteenlopende categorieën. Zij variëren van verse producten, waaronder bakkerswaren, melk en zuivelproducten, kaas en gepekeld vlees, vlees, vis, fruit en groenten met een selectie van biologische, lokale (met inbegrip van de productie van de Centrale del Latte di Torino) en voedingsmiddelen voor speciale diëten, tot verpakte voedingsmiddelen, zoals pasta, sauzen, jam en andere artikelen voor de voorraadkast. Ook aan diepvriesproducten is er geen gebrek, met inbegrip van een reeks kant-en-klare gerechten die in enkele minuten kunnen worden bereid.

Daarnaast is er een selectie hygiëne- en verzorgingsproducten voor volwassenen en kinderen, evenals producten voor de verzorging van huis en dier; voor onze viervoeters is er een ruime keuze aan speciale voeding van de beste merken op de markt. Er zijn ook dranken, waaronder wijn en bier, schrijfwaren en een ruimte met alle actieve aanbiedingen, om te kopen terwijl u geld bespaart.

Aanmelden voor Amazon Prime om te winkelen op Amazon Fresh

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht op Amazon en/of andere e-commerce. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.