Alle Harry Potter-films beschikbaar om te streamen in december: hier is waar

Het wordt een magische kerst: vanaf 1 december 2021 zijn alle films gebaseerd op de romans van J.K. Rowling voor het eerst beschikbaar op hetzelfde streamingplatform

Ronde bril en een bliksemschichtlitteken op zijn voorhoofd: de beroemdste tovenaar aller tijden komt terug. Vanaf 1 december 2021 zullen alle films in de Harry Potter filmsaga, gebaseerd op de beroemde boeken van auteur J.K. Rowling, beschikbaar zijn om te streamen op Prime Video.

De roman waarmee de succesvolle serie begon, Harry Potter en de Steen der Wijzen, werd gepubliceerd in 1997. De verfilming werd uitgebracht in 2001. Precies twintig jaar na de release van de eerste film blijven de verhalen die zich afspelen in Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Tovenarij het publiek fascineren – zowel de fans die de avonturen van Harry, Ron en Hermelien uit hun hoofd kennen, als nieuwkomers in deze fantastische wereld.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen is de eerste film in de filmsaga die is gewijd aan de jonge tovenaar, een weesjongen die wordt opgevoed door zijn oom en tante en naar de Zweinstein School voor Magie gaat. Daar ontmoet hij Ron en Hermelien, met wie hij een avontuurlijke zoektocht deelt naar de Steen der Wijzen.

Harry Potter en de Geheime Kamer

In de tweede film van de saga, Harry Potter en de Geheime Kamer, vindt de jonge tovenaar een mysterieus dagboek, toebehorend aan een oud-leerling, dat in verband blijkt te staan met een verborgen kamer in de fundamenten van Zweinstein.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

De gevangene naar wie de derde Harry Potter-film, die ook te streamen is op Prime Video, is vernoemd, is Sirius Black. Harry wil meer te weten komen over het verleden van Black en realiseert zich dat hij met hem verbonden is.

Harry Potter and the Goblet of Fire

De vierde film in de saga vertelt over het legendarische Toverschool Toernooi dat op de school plaatsvindt. Harry Potter and the Order of the Phoenix

In de vijfde film ontdekt Harry Potter dat hij door een profetie aan Voldemort gebonden is. Tussen Dementor-aanvallen, interne opstanden op Zweinstein, nachtmerries en de oprichting van de Orde van de Feniks wordt het schooljaar bewogener dan gewoonlijk.

Harry Potter en de Halfbloed Prins

Harry Potter komt in het bezit van een mysterieus boek en probeert samen met schoolhoofd Perkamentus uit te vinden hoe hij Heer Voldemort, die steeds sterker wordt, kan verslaan. Dit is de plot van de zesde film in de saga, beschikbaar op Prime Video.

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1

Het zevende hoofdstuk van de Harry Potter-saga is opgedeeld in twee delen. In de eerste hebben Harry, Ron en Hermelien ontdekt dat de magische voorwerpen genaamd Horcruxes het geheim zijn voor Voldemorts onsterfelijkheid en gaan ze op zoek naar hen.

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

De achtste en laatste film in de Harry Potter-saga is, net als zijn voorgangers, vanaf 1 december ook beschikbaar op Prime Video. In een poging om Voldemort te vernietigen, komen alle leerlingen en leraren van Zweinstein samen en strijden tegen de duistere krachten.

Schrijf u nu in op Amazon Prime Video om alle Harry Potter-films te bekijken

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commerce sites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.