Apps en trucs voor het gebruik van iPhone emoji op Android

In dit artikel leggen we uit hoe u iPhone emoji op uw Android-smartphone kunt krijgen: hier zijn alle manieren om ze gemakkelijk te krijgen.

Je hoeft je niet druk te maken over de zoekmachines van je browser om te beseffen hoe emoji in de loop der jaren zijn geëvolueerd en geleidelijk pictogrammen zijn geworden die alle hoogtepunten van ons leven en onze emoties vertellen. Steek je hand op als je nog nooit in je leven een emoji hebt gebruikt! Moeilijk, zelfs voor liefhebbers van de meest beknopte en bondige online communicatie. En wie heeft er niet een tijdje door alle emoji in de verschillende apps gescrold, in een poging om hun verschillende betekenissen te ontcijferen alvorens de meest geschikte voor de gelegenheid te kiezen… Je kunt er weinig aan doen: het universum van emoji is even fascinerend als gevarieerd. Er zijn er die, uit luiheid of omwille van de snelheid, altijd dezelfde emoji gebruiken zonder zich ooit te wagen aan het ontdekken van de anderen, maar er zijn er ook die graag hun horizon verbreden en niet kunnen wachten om de hele sfeer van visuele communicatie die de woorden in onze online berichten begeleidt en versterkt, uit te breiden. Over parallelle werelden en universums gesproken: als u een smartphone met een Android-besturingssysteem hebt, maar graag de emoji wilt proberen te gebruiken die iPhones hebben, zijn er enkele apps en programma’s die precies goed voor u zijn. Hier leest u hoe u gemakkelijk en intuïtief iPhone-emoji op Android kunt krijgen.

Hoe iPhone-emoji op Android te krijgen: enkele methoden

Om de magische wereld van iOS-emoji te verkennen, kunt u kiezen uit twee verschillende methoden. De eerste werkt zonder het toestel te rooten, d.w.z. zonder de ontgrendelingsprocedure waarmee je alle beperkingen kunt omzeilen die de toegang tot bepaalde delen van het systeem van de telefoon ontzeggen. De tweede methode om iPhone emoji op Android te krijgen vereist dat de app wordt geïnstalleerd om root-rechten te hebben, zodat u toegang krijgt tot de instellingen van de smartphone.

Nieuwe iPhone emoji op Android zonder root

Als u liever de eerste methode volgt en zich niet waagt aan het rooten van uw telefoon, om iPhone emoji op uw Android-systeem te krijgen, kunt u een paar apps kiezen die u eenvoudig kunt installeren. Ten eerste, zorg ervoor dat uw Android toestel de installatie van apps van onbekende bronnen ondersteunt. Ga naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Beveiliging en privacy’, ‘Meer’, ‘Onbekende apps installeren’. De Emoji Font 3 app is een van de meest populaire apps die u voorziet van nieuwe emoji en tekst lettertypen die u kunt gebruiken vanaf uw Android telefoon. Houd er echter rekening mee dat de app alleen werkt op bepaalde Android-toestellen, zoals de Samsung Galaxy en HTC Sense en One. Er zijn echter soortgelijke apps zoals zFont 3 Android waarmee u Android-tekstlettertypen en emoji kunt downloaden zonder dat u een geroote apparaat en is compatibel met: Samsung, Vivo, Oppo, Huawei en Realme.

Een andere populaire app voor Android-smartphones die is ontworpen om het ontwerp en de emoji van het toetsenbord op Apple-apparaten zoals de iPhone na te bootsen, is Green Apple Keyboard, dat heel gemakkelijk te gebruiken en functioneel is. Zodra u de juiste app hebt gekozen, controleert u of u ook Gboard, het Google-toetsenbord, hebt geïnstalleerd, anders gaat u naar de Google Play Store en gaat u verder met de installatie. Dit is een hoogwaardig toetsenbord dat ook opties bevat voor het vinden en schrijven van emoji en het maken van sticker-stickers om aan uw selfies toe te voegen.

iPhone emoji op Android met root-permissies

Een andere manier om iPhone emoji op Android te krijgen, is het installeren van bepaalde apps die root-functionaliteit vereisen om uw apparaat volledig efficiënt te laten werken. Dit is een keuze, die van het rooten op Android, die u een echte beheersing van uw apparaat zal geven die u aan uw wensen kunt aanpassen, met de mogelijkheid om systemen en apps te gebruiken die anders niet zouden werken.

Bedenk dat dit een procedure is die de garantie voor uw apparaat ongeldig kan maken en dat het belangrijk is om dit op de best mogelijke manier uit te voeren en voorzichtig te zijn met mogelijke spyware, virussen, enz. die uw apparaat zouden kunnen aantasten.

Wij raden ook aan Magisk Manager of SuperSU te installeren, software waarmee je, eenmaal geroot, de machtigingen van de verschillende apps kunt beheren en kunt bepalen welke apps toegang krijgen tot je systeem. Een andere app is Bestandsbeheer om bestanden en mappen op uw toestel beter te beheren. Maar hoe krijg je iPhone emoji op Android met deze methode? Na de introductie is het tijd om het volledige potentieel van uw apparaat te verkennen op het gebied van creativiteit en emoji.

Laten we beginnen met de iFont-app, waarmee u een .ttf-bestand kunt importeren dat alle iOS 11-emoji bevat. Om de emoji te gebruiken, moet je het Gboard-toetsenbord in je messaging-apps openen en het als standaard instellen om de mythische emoji waarnaar je op zoek was op magische wijze te zien verschijnen! Als u op zoek bent naar een andere app om een nieuw emoji-pakket te installeren dat u tevreden zal stellen is Emoji Switcher, die erg lijkt op de vorige. Dit zijn allemaal apps die je moet proberen om je emoji-wereld uit te breiden.