Hoe contant betalen op Amazon met Ricarica in Cassa

Amazon heeft een nieuwe dienst in het leven geroepen, Ricarica in Cassa genaamd, die het supergemakkelijk maakt om cadeaubonnen te beheren en op te waarderen met betalingen op SisalPay

Amazon heeft een nieuwe dienst aangekondigd: Ricarica in Cassa. Met dit instrument kunnen klanten gemakkelijk het saldo van hun cadeaubonnen aanvullen door aankopen in contanten te doen in meer dan 40.000 SisalPay-verkooppunten in heel Italië. Om geldig te zijn, moet de cadeaubon tussen € 15 en € 500 bedragen.

Om een cadeaubon aan uw Amazon -account toe te voegen, moet u een streepjescode genereren door verbinding te maken met de website www.amazon.it/ricaricaincassa of via de mobiele applicatie van het beroemde e-commercebedrijf. De code, die zowel digitaal als op papier kan worden gebruikt, wordt tijdens de betaling op het SisalPay-punt gescand en het bedrag is onmiddellijk bruikbaar op Amazon. De dienst werkt automatisch, door eenvoudigweg een enkele Amazon Recharge in Cash-barcode aan uw account te koppelen, zodat u niet telkens een nieuwe hoeft te genereren.

Hoe werkt Recharge in Cash

Als de winkelier de transactie heeft afgerond, is het opgeladen bedrag onmiddellijk beschikbaar en ontvangt de klant een bevestigingsbericht op het e-mailadres of telefoonnummer dat op zijn account staat geregistreerd of via de mobiele applicatie van Amazon. In het gedeelte Mijn account kunt u op elk moment uw Amazon-saldo bekijken. Het gebruik van Amazon Cash Recharge is volledig gratis en stelt Amazon-klanten in staat cadeaubonnen aan hun account toe te voegen door naar SisalPay-punten te gaan – voor wie ze niet kent, dit zijn specifieke betaaldiensten van de Sisal Group die te vinden zijn in verschillende bars, tabakswinkels, krantenkiosken – en hun smartphone te gebruiken. Amazon heeft zijn gebruikers laten weten dat er binnenkort andere verkooppunten zullen worden toegevoegd aan de reeds aanwezige.