Hoe geplande sms-berichten met iPhone te versturen

Het versturen van geplande berichten met uw iPhone is mogelijk, gebruik gewoon de juiste toepassingen. Dit is wat ze zijn

SMS is een middel dat niet meer wordt gebruikt, vooral door het gebruik van toepassingen zoals WhatsApp en Facebook Messenger. Maar in sommige gevallen zijn ze nog steeds zeer nuttig, vooral met de mogelijkheid om de mogelijkheid te programmeren om een SMS te versturen. Laten we eens kijken hoe we geplande SMS kunnen versturen met behulp van iPhone applicaties.

Applicaties zoals Scheduled of Text Timer zijn niet alleen handig voor het plannen van onze dag. Zodat u een sms ontvangt kort voor een afspraak, een zakelijk gesprek of een belangrijke levering. Geplande berichten zijn ook handig om afwezige en te laat komende vrienden ergens aan te herinneren en kunnen ons ook helpen bij diverse werkgerelateerde gesprekken, zelfs als we niet meer op kantoor zijn. Bovendien zijn de meeste van deze apps zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken, en zijn ze bijna allemaal gratis. De eerste stap is naar de App Store gaan en naar een van deze twee apps zoeken.

Text Timer

Text Timer heeft maar één functie:  het plannen van sms-berichten. Het is heel eenvoudig te gebruiken, download de app in de Apple Store, open de app en typ de te verzenden tekst in. Vervolgens kiest u het tijdstip waarop u het wilt verzenden en de contactpersoon naar wie u het wilt verzenden. En dat is het. Het mooie van Text Timer is de prijs: het is gratis, en het is voor altijd gratis.

Scheduled

Scheduled is ook een gratis app uit de App Store. Om het te gebruiken, gewoon downloaden en starten. Zodra de eerste pagina geopend is, klikt u op Nieuw bericht. De tweede stap is het selecteren van de gewenste contactpersoon of contactpersonen. Op dit punt hoeven we alleen nog maar de tekst te schrijven en de verzendtijd op te geven. Zodra het bericht is verzonden, zelfs na uren, zal Scheduled ons hiervan op de hoogte brengen met een notificatie.