Live Zenit-Juventus: wie zendt het uit en hoe kijk je het gratis

Nieuwe Champions League-ronde vanavond vanuit de Gazprom Arena in Sint-Petersburg: zo kijk je Zenit-Juventus

Vandaag is het Champions League-woensdag: vanuit de Gazprom Arena in Sint-Petersburg wordt vanaf 21:00 Zenit-Juventus uitgezonden. De Russen, die momenteel slechts drie punten hebben in Groep H (samen met Chelsea en boven Malmoe op 0 punten), zullen Juve proberen in te halen in de top van de ranglijst en zo bijna zeker zijn van doorgang naar de ronde van 16.

Juventus zal er natuurlijk op gebrand zijn om de eerste plaats in de groep te behouden, maar zou ook genoegen kunnen nemen met een gelijkspel. Het spektakel lijkt dus verzekerd en iedereen vraagt zich af waar Zenit-Juventus te zien is. Het antwoord, vandaag, is slechts één: Amazon Prime Video. De wedstrijd in kwestie is namelijk een van de wedstrijden die Prime Video exclusief via streaming kan uitzenden. Er is dus geen hoop om Zenit-Juventus op Sky of Mediaset te zien, want de wedstrijd zal op geen van deze twee platforms worden uitgezonden. Maar gelukkig kun je Zenit-Juventus op Amazon Prime Video vanaf veel verschillende apparaten bekijken en overigens zelfs gratis door gebruik te maken van een aanbieding.

Zenit-Juventus op Amazon Prime Video

Net als alle Champions League-wedstrijden die door Amazon worden uitgezonden, heb je om Zenit-Juventus te zien alleen een Amazon Prime-abonnement nodig. Dat komt omdat, zoals inmiddels bekend, het streamingplatform Prime Video is inbegrepen in het Amazon Prime-abonnement, dat in Italië €3,99 per maand kost, of €36 per jaar.

Met één Prime-abonnement kun je op maximaal 2 apparaten tegelijk naar Amazon Prime Video-inhoud kijken (inclusief Champions League-wedstrijden).

De Amazon Prime Video-app is beschikbaar voor smartphones, tablets, consoles (Playstation of Xbox), Amazon Fire TV Stick, Sky Q en Smart TV, Google Chromecast, Chromecast met Google TV en Apple TV. Als alternatief kunt u Amazon Prime Video ook op uw computer bekijken (zowel PC als Mac), met een normale internetbrowser.

Hoe kunt u Zenit-Juventus gratis bekijken

Ten slotte willen we u herinneren aan een "truc" die in werkelijkheid geen truc is: wie nog geen abonnement heeft op Amazon Prime Video kan Zenit-Juventus gratis bekijken, door gebruik te maken van de gratis proefperiode die het platform aanbiedt: 30 dagen om alle content te bekijken, aan het einde waarvan Amazon Prime Video automatisch wordt geactiveerd voor €36 per jaar of €3,99 per maand.

Maar u kunt uw abonnement op elk gewenst moment stopzetten, zonder kosten of boetes.

Probeer het gratis en bekijk Zenit-Juventus gratis op Amazon Prime Video

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commerce sites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.