Hoe u de wereldkampioenschappen zwemmen 2017 live streaming kunt bekijken

Van 14 tot en met 30 juli is het mogelijk om de wereldkampioenschappen zwemmen 2017 live streaming te bekijken op zowel smartphones als computers. Dit is hoe

De wereldkampioenschappen zwemmen van 2017 vinden plaats in Boedapest van 14 tot en met 30 juli. Het evenement zal worden geopend door de duik-, open water zwem-, waterpolo- en synchroonzwemwedstrijden. De tweede week zal gewijd zijn aan zwembadcompetities. Fans kunnen de wereldkampioenschappen zwemmen van 2017 volgen via livestreaming op zowel computers als smartphones en tablets.

De televisierechten voor Italiƫ zijn gekocht door de RAI, die het evenement live zal verslaan. De wedstrijden zullen worden verdeeld tussen Rai 2 en RAI Sport+ HD, het kanaal van de staatstelevisie dat uitsluitend aan sport is gewijd. De RAI zendt de wereldkampioenschappen zwemmen 2017 ook gratis uit in livestreaming op het RaiPlay-platform: ga naar de website en maak verbinding met het kanaal dat de wedstrijden uitzendt. Degenen die geabonneerd zijn op Sky of Mediaset Premium kunnen de wereldkampioenschappen zwemmen ook live volgen via Eurosport.

De Italiaanse nationale zwemploeg arriveert met uitstekende vooruitzichten bij de wereldkampioenschappen in Boedapest. De vaandeldraagster zal altijd zij zijn, Federica Pellegrini, die na de teleurstelling van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro klaar is om terug te keren op de hoogste trede van het podium op de 200 meter vrije stijl. Een van de belangrijkste evenementen voor de fans is natuurlijk de 200 meter vrije stijl voor vrouwen, waarvoor Federica Pellegrini op dinsdagochtend en -middag het water in gaat voor de kwalificaties en de halve finales. De finale wordt in de vroege namiddag van woensdag 26 juli gehouden. Op zaterdag 29 juli en zondag 30 juli zijn alle ogen gericht op Gregorio Paltrinieri en Gabriele Detti voor de kwalificatie en finale van de 1500 meter vrije slag, waar het Italiaanse duo goud en brons won op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Hoe kijk je naar de Wereldkampioenschappen Zwemmen 2017 live streaming op RaiPlay

Voor Italiaanse fans die de Wereldkampioenschappen Zwemmen 2017 niet comfortabel zittend op hun bank kunnen volgen, is het beste alternatief om ze live streaming te bekijken. De Italiaanse staatstelevisie biedt de mogelijkheid om de wedstrijden van de wereldkampioenschappen zwemmen 2017 te volgen in gratis live streaming op het RaiPlay-platform. Om de wedstrijden te bekijken, hoeft u alleen maar naar de website te gaan en het tv-kanaal te kiezen dat de wedstrijden uitzendt (Rai Due of RaiSport + Hd). RaiPlay is absoluut de snelste manier om de wereldkampioenschappen zwemmen in Boedapest te bekijken via gratis streaming.

Hoe bekijk je de wereldkampioenschappen zwemmen live streaming op SkyGo en Premium Play

Het alternatief voor RaiPlay is Eurosport. De tv-zender die zich uitsluitend op sport richt, heeft de rechten voor de wereldkampioenschappen zwemmen verworven en maakt het mogelijk om de wedstrijden ook op de streamingplatforms van Sky en Premium Sport te bekijken.

Om de wereldkampioenschappen zwemmen 2017 op SkyGo te bekijken, moet je de applicatie vanaf je smartphone starten of via je computer toegang krijgen tot het platform. Nadat u deze stap hebt voltooid, moet u verbinding maken met het Eurosport-kanaal. Om de wereldkampioenschappen zwemmen op SkyGo te bekijken, moet je een abonnement op het sportpakket hebben.

Aanbieders van Premium kunnen de wereldkampioenschappen zwemmen 2017 ook in livestreaming volgen via het Premium Play-platform. De te volgen procedure is vergelijkbaar met de vorige: u kunt zowel toegang krijgen vanaf uw computer als via de applicatie voor smartphones en tablets. Na het voltooien van de stap wordt de lijst met kanalen geopend en moet je Eurosport selecteren.