Hoe Roma – Lazio kijken op Sky of DAZN

Roma – Lazio, wedstrijd geldig voor de eenentwintigste dag van de Serie A 2019 – 2020. Hier is hoe je de wedstrijd op tv en streaming kunt kijken

De eenentwintigste dag van de Serie A 2019 – 2020 geeft ons geweldige wedstrijden. Om 18.00 uur is er de derby van Rome, een van de meest hartverwarmende wedstrijden van het jaar waar de fans van de twee ploegen het meest naar uitkijken. De Giallorossi zijn geplaagd door blessures en hebben het iets rustiger aan gedaan, hoewel ze nog steeds op de vierde plaats staan, terwijl de Biancocelesti 10 wedstrijden op rij hebben gewonnen en slechts drie punten achter Juventus staan.

Fonseca heeft een beperkt aantal spelers, vooral op het middenveld waar Diawara, geblesseerd in de Coppa Italia, zal moeten worden vervangen. Santon zal aan de rechterkant van de verdediging spelen, terwijl Spinazzola op linksback zou moeten spelen. Onder, Pellegrini en Kluivert zal de voor de hand liggende keuze in de aanval zijn, met Dzeko in de bestuurdersstoel. Simone Inzaghi heeft keuze te over. Correa zal weer in de aanval zijn, maar de Argentijn zal naar verwachting op de bank beginnen: Caicedo en Immobile zullen spelen. Luis Alberto is terug op het middenveld met Lucas Leiva en Milinkovic Savic.

De derby van Rome is exclusief voor Sky en wordt uitgezonden op SkySport Serie A (202). Roma v Lazio streaming is beschikbaar op SkyGo.

Roma v Lazio aftraptijd

De derby tussen Roma en Lazio begint op zondag 26 oktober om 18:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Olimpico

Roma – Lazio

Roma (4-2-3-1): Pau Lopez; Santon, Mancini, Smalling, Spinazzola; Veretout, Cristante; Under, Pellegrini, Kluivert; Dzeko.

Lazio (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic; Caicedo, Immobile

Hoe kijk ik de derby van Rome op tv

Roma v Lazio is exclusief voor alle SkySport-abonnees. Om de derby van Rome op tv te zien, moet je vanaf 17:45 uur afstemmen op SkySport Serie A (kanaal 202). De wedstrijd kan ook worden bekeken op de digitale aardse kanalen van Sky en op NowTV.

Hoe stream je Roma v Lazio

Voetbalfans kunnen Roma v Lazio streamen op SkyGo, het on-demand platform van de satellietzender. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je een Sky-abonnee zijn en een geregistreerde account hebben op de website van de dienst.

Om Roma v Lazio te streamen moet je SkyGo opstarten, je gegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Een lijst wordt geopend waar u SkySport Serie A kunt selecteren en op het pictogram Afspelen kunt klikken. Roma v Lazio streaming is ook beschikbaar voor NowTV abonnees.