Met Api en Asus naar de DFB Bekerfinale in Berlijn

Distributeur Api en fabrikant Asus nodigen hun acht best verkopende partners uit voor de uitverkochte Bekerfinale in Berlijn.

Api Computerhandels GmbH en Asus hebben een speciale incentive bedacht voor hun gezamenlijke toppartners: de distributeur uit Aken en de Taiwanese fabrikant nodigen de acht resellers met de hoogste omzet uit voor de DFB Cup-finale in het Olympisch Stadion van Berlijn.

Daar zullen Borussia Dortmund en Bayern München elkaar op zaterdag 12 mei treffen. Het evenement belooft bijzonder spannend te worden, aangezien de topclubs tegelijkertijd strijden om het Duitse kampioenschap en beide hopen op de sportieve dubbel. Naast de kaartjes nemen Api en Asus de treinreis en de overnachting in een viersterrenhotel in Berlijn voor hun rekening.

Dit is hoe vakhandelaren hun deelname kunnen veiligstellen: De acht partners met de hoogste omzet die tijdens de actieperiode van 5 tot 27 april Asus-producten (met uitzondering van notebooks) bij Api kopen, worden uitgenodigd en kunnen live aanwezig zijn. De contactpersonen van de distributeur wachten al op telefoontjes van hun topklanten. |Mmh