Hoe kijk ik gratis UEFA Champions League: AC Milan – Porto

Vanavond om 18:45 wordt Milan – Porto van de UEFA Champions League gespeeld, een beslissende wedstrijd voor beide teams: hier is hoe en waar je het gratis kunt kijken

Serie A en Champions League zijn twee totaal verschillende competities. Juventus bewees dat gisteravond, ondanks hun weinig inspirerende prestaties in de competitie, door Zenit te verslaan en zich te plaatsen voor de ronde van 16.

Op dag vier van groep B zal Milan overtuigend moeten spelen om zijn eerste overwinning in de UEFA Champions League te boeken. Porto is binnen het bereik van de Serie A leiders, dus er is geen ruimte voor fouten vanavond – het zal een klassieker worden in of uit. Milan heeft een lichte voorsprong op de Portugezen, met vier overwinningen tegen drie en evenveel gelijke spelen. De UEFA Champions League-clash vindt om 18:45 uur plaats in de ‘Scala’ van het voetbal, het Stadio Giuseppe Meazza in San Siro.

Waar kun je Milaan – Porto in de Champions League kijken

De 20-21 Champions League ondergaat een revolutie, nu Amazon Prime Video de exclusieve rechten heeft gekregen om de 16 beste woensdagwedstrijden sinds de start van de 20-21 UEFA Champions League uit te zenden. Er zal dus geen Sky zijn om Milaan-Porto in de Champions League te kijken: vanaf dit jaar en de komende twee zal de satellietzender 121 van de 137 wedstrijden op de kalender kunnen uitzenden, waar Milaan-Porto vanavond niet bij zit.

Waar kun je Milaan-Porto in de Champions League dan wel zien? De wedstrijd van 18.45 uur op woensdag 3 november is alleen te zien op live tv en streaming op Amazon Prime Video. Geen traditionele free-to-air-uitzendingen, geen live-verslaggeving op Sky: alleen Amazon Prime Video-abonnees zullen het kunnen bekijken.

Hoe kijk je gratis Milaan – Porto Champions League-wedstrijd

Om Milaan – Porto Champions League-wedstrijd om 18:45 uur gratis te kijken, heb je een Amazon Prime Video-account nodig. De verbinding vanuit San Siro begint om 18.00 uur, wanneer de pre-match show zal beginnen, gehost door Giulia Mizzoni, die de wedstrijd zal presenteren met medewerking van Clarence Seedorf en Gianfranco Zola. Sandro Piccinini zal om 18.45 uur aan de microfoons staan, met technische input van Massimo Ambrosini, en oud-scheidsrechter Gianpaolo Calvarese zal de scheidsrechterlijke beslissingen becommentariĆ«ren.

Hoewel Milan tegen Porto exclusief is voor Amazon Prime Video-abonnees, kan de wedstrijd gratis bekeken worden dankzij de gratis proefperiode die de e-commerce gigant aanbiedt. Door de proefperiode te activeren, kunt u 30 dagen lang gratis naar de Champions League-wedstrijden kijken die door Amazon Prime Video worden uitgezonden, profiteren van de enorme catalogus van films en tv-series en gratis verzending krijgen op artikelen die bij Amazon zijn gekocht.

Schrijf u nu in op Amazon Prime Video om gratis naar de Champions League Milaan-Porto te kijken/p>

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.