Hoe u de voorrondes van de Champions League live streamt

Het voetbalseizoen 2017/2018 is al begonnen en de eerste afspraak is de voorrondes van de Champions League: hier leest u hoe u ze live streamt

De vakantie voor voetbalfans heeft iets meer dan een maand geduurd. Van de Champions League-finale in Cardiff tot de eerste voorronde van de Champions League 2017/2018 zijn net iets meer dan dertig dagen verstreken, net genoeg tijd om uit te rusten en opgeladener dan voorheen opnieuw te beginnen. Wie de voorrondes van de Champions League 2017/2018 niet op tv kan volgen, kan dat doen door te streamen op het Premium Play-platform.

Het seizoen wordt hervat vanaf de 4-1 in Cardiff en met de overwinning van Real Madrid in de finale. Maar alvorens de kwalificatierondes te bereiken, zullen sommige teams de voorrondes moeten doorlopen. Voor de knock-outwedstrijden komen er ploegen die hun nationaal kampioenschap hebben gewonnen, maar tot zwakkere naties behoren (Estland, Gibraltar, San Marino, om er maar een paar te noemen) en ploegen die derde of vierde zijn geworden bij de grote Europese kampioenschappen (Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland). Voor Italië is er Napoli, dat zich, als het de derde voorronde weet te halen, kan voegen bij Juventus en Roma, die zich al voor de groepsfase hebben geplaatst.

De televisierechten van de Champions League 2017/2018 zijn gekocht door Mediaset, dat ook de exclusieve rechten heeft voor de derde voorronde van Napoli: fans die de Napolitaanse ploeg live in streaming willen zien, zullen gebruik moeten maken van het Premium Play-platform. Wat de eerste twee voorrondes betreft, is de kans om de wedstrijden in streaming te zien minimaal: de deelnemende teams hebben niet veel aantrekkingskracht op Italiaanse fans.

Hoe de voorrondes van de 2017/2018 Champions League in streaming te volgen op Premium Play

De enige manier om de voorrondes van de 2017/2018 Champions League gratis in live streaming te volgen, is door gebruik te maken van het Premium Play-platform. De rechten voor de belangrijkste Europese beker zijn namelijk gekocht door Biscione TV, dat de wedstrijden op Mediaset Premium zal uitzenden. Naast de digitale kanalen zal het ook mogelijk zijn om de voorrondes live te streamen op Premium Play: je hebt toegang tot het platform vanaf zowel smartphones als computers.

Om de voorrondes van de Champions League 2017/2017 in livestreaming te bekijken, moet je toegang krijgen tot Premium Play en verbinding maken met het kanaal dat de wedstrijd uitzendt. U moet een abonnement hebben op het Mediaset Premium sportpakket.

Hoe kijkt u naar de voorrondes van de Europa League live streaming

.