Software : Microsoft : Microsoft PowerPoint for Android

Microsoft PowerPoint for Android

Versie
1
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt de PPTX- en PPT-formaten
  • biedt rich templates
  • Hiermee kunt u afbeeldingen, tabellen, tekstvakken en diagrammen invoegen
  • Geeft u gereedschappen om u te helpen presenteren

Microsoft PowerPoint is een toepassing die wordt gebruikt voor het bekijken, maken en bewerken van presentaties op Android-apparaten. U moet zich aanmelden bij uw Microsoft Office 365-account om een presentatie te maken of te bewerken, anders kunt u alleen de PowerPoint-presentaties bekijken.

De app ondersteunt de PPTX- en PPT-formaten en heeft een vertrouwde lay-out en functies als de desktopversie. U kunt beginnen met een van de sjablonen van PowerPoint of helemaal opnieuw. Met de app kunt u tabellen, tekstvakken, afbeeldingen en diagrammen invoegen en kunt u gloed toevoegen aan uw presentatie met een verscheidenheid aan lettertypen, animaties, overgangen en SmartArt.

U kunt uw presentatie delen met anderen door e-mailen naar een hyperlink of bijlage. PowerPoint geeft je ook toegang tot je presentaties van OneDrive, Google Drive, SharePoint en Dropbox.

PowerPoint voor Android biedt u veel van dezelfde mogelijkheden als de desktopversie en stelt u in staat om eenvoudig uw presentaties met anderen te delen. Als u de desktopversie van PowerPoint hebt en wilt werken vanaf uw Android-apparaat, moet u Microsoft PowerPoint voor Android gebruiken.

Bijgewerkt: 16 december 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.pptx – PowerPoint Open XML Presentation

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Microsoft PowerPoint for Android 1

Ondersteunde bestandstypes
.JPG JPEG Image
.PPT PowerPoint Presentation
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.JPEG JPEG Image