Software : Microsoft : Microsoft PowerPoint for iOS

Microsoft PowerPoint for iOS

Versie
1
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt de PPTX- en PPT-formaten
  • biedt uitgebreide opmaakmogelijkheden inclusief tekstvakken, lettertype, afbeeldingen, tabellen en vormen
  • Hiermee kunt u sprekernotities bekijken terwijl u
  • presenteert
  • Synchroniseert uw presentaties op al uw apparaten

Microsoft PowerPoint is een presentatietoepassing voor iPhones en iPads. U kunt gratis PowerPoint-presentaties bekijken, maar u moet zich aanmelden bij uw Microsoft Office 365-account om een presentatie te maken of te bewerken.

PowerPoint ondersteunt de PPTX- en PPT-indelingen en biedt mogelijkheden die lijken op de desktopversie. De mobiele app biedt volledige ondersteuning voor uitgebreide opmaakmogelijkheden, inclusief tekstvakken, lettertype, vormen en sprekernoten. U kunt ook afbeeldingen, grafieken, tabellen, animaties, overgangen en SmartArt invoegen om uw presentatie levendiger te maken. PowerPoint biedt u bij het presenteren de mogelijkheid om uw sprekernotities te bekijken en de ingebouwde laserpointer, pen of markeerstift te gebruiken.

PowerPoint geeft u toegang tot uw presentaties vanuit iCloud, OneDrive, SharePoint en Dropbox. U kunt gelijktijdig met andere gebruikers aan uw presentatie werken en alle inhoud of opmaakbewerkingen die in uw presentatie zijn aangebracht, worden weerspiegeld op uw computer en mobiele apparaten.

PowerPoint voor iOS is een geweldige aanvulling op de desktopversie van het programma. Het biedt u veel van dezelfde mogelijkheden als de desktopversie en synchroniseert uw werk op al uw apparaten via uw Office 365-account. Als u de desktopversie van PowerPoint hebt en een iOS-apparaat hebt, zorg er dan voor dat Microsoft PowerPoint voor iOS uw presentatie onderweg kan bewerken.

Bijgewerkt: 16 december 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.pptx – PowerPoint Open XML Presentation

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Microsoft PowerPoint for iOS 1

Ondersteunde bestandstypes
.JPG JPEG Image
.PPT PowerPoint Presentation
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.JPEG JPEG Image