Software : Pixelmator Team : Pixelmator for iOS

Pixelmator for iOS

Versie
2
Platform
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteuning voor PSD-, JPEG-, PNG-, GIF-, BMP- en TIFF-indelingen
  • Laaggebaseerd bewerken met niet-destructieve laagstijlen en 32 overvloeimodi
  • Meer dan 100 penselen en vlakgommen voor het maken van schilderijen
  • Correctie voorinstellingen voor kleurcorrectie voor het bewerken van foto's

Pixelmator is een op lagen gebaseerde afbeeldingseditor voor iOS-apparaten. De app kan worden gebruikt om afbeeldingen aan te passen, te verbeteren, te schetsen en te schilderen. Het is de mobiele versie van de Pixelmator-desktoptoepassing voor OS X.

De app ondersteunt verschillende grafische indelingen, met name JPEG, PNG, TIFF, GIF en PSD. Pixelmator biedt op lagen gebaseerde bewerking en een overvloed aan bewerkingsprogramma's voor het bewerken van foto's, schilderen en grafische vormgeving. U kunt onvolkomenheden in de huid en ongewenste objecten op foto's verwijderen, kiezen uit meer dan 100 penselen en vlakgommen bij het schilderen, lagen, tekst en vormen mengen bij het ontwerpen van afbeeldingen en nog veel meer.

Nadat u uw illustraties hebt voltooid, kunt u sla uw afbeeldingen direct op in uw Foto's-app of sla deze op in iCloud voor latere toegang. Je kunt je afbeelding ook delen via sociale kanalen zoals Facebook, Flickr en Twitter.

De app is bedoeld voor amateur- en professionele artiesten zoals fotografen, grafisch ontwerpers en schilders. De app is gemakkelijk te gebruiken en biedt nog steeds een indrukwekkende hoeveelheid beeldbewerkingstools voor een mobiele app. Hoewel het creëren en bewerken van afbeeldingen op een iPhone of iPad misschien niet de eerste keuze van een gebruiker is, vooral als u een professional bent, maar Pixelmator is een uitstekende app waarmee u indrukwekkende foto's kunt maken wanneer u maar wilt.

Bijgewerkt: 7 december 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.psd – Adobe Photoshop Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Pixelmator for iOS 2

Ondersteunde bestandstypes
.TIFF Tagged Image File Format
.BMP Bitmap Image File
.PDF Portable Document Format File
.WEBP WebP Image
.JPG JPEG Image
.TGA Targa Graphic
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.JPEG JPEG Image
.TIF Tagged Image File