Software : Tumult : Tumult Hype

Tumult Hype

Versie
3
Platform
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • Maak interactieve inhoud met op sleutelframe gebaseerde animaties
  • Acties invoegen die scènetransities, animaties, geluiden en JavaScript-functies activeren
  • Bewerk JavaScript en delen van HTML direct om de functionaliteit uit te breiden
  • Inhoud exporteren naar HTML5 en MP4 Video of delen met Dropbox

Tumult Hype is een OS X-toepassing die wordt gebruikt om geanimeerde en interactieve webinhoud te maken. Met Hype kunt u inhoud, zoals webpagina's, animaties, eCards, eBooks en presentaties produceren zonder een enkele regel te hoeven coderen.

De toepassing biedt een op sleutelframe gebaseerd animatiesysteem waarmee u de verplaatsing van verschillende elementen, zoals afbeeldingen, knoppen en tekst, kunt vastleggen en deze vervolgens kunt bewerken in de tijdlijn van de toepassing. Hype bevat scènes waarmee u uw inhoud kunt scheiden en de animatiestroom kunt vereenvoudigen, evenals lay-outs kunt opgeven die op verschillende schermformaten reageren. U kunt acties in uw inhoud invoegen om scèneovergangen, geluiden, animaties en JavaScript-functies te activeren die reageren op muisklikken, specifieke tijden, aanraakgebeurtenissen en documentgebeurtenissen.

Hype biedt ingebouwde ondersteuning voor HTML5 audio en video en een verscheidenheid aan CSS3-effecten om multimedia-ervaringen te genereren. Als je de kennis hebt om te coderen, kun je ook delen van de HTML en JavaScript rechtstreeks bewerken. U kunt de inhoud die u maakt, verifiëren door deze in verschillende webbrowsers te bekijken en Hype waarschuwt voor browser-incompatibiliteit. Wanneer u klaar bent, kunt u uw inhoud exporteren naar HTML5, MP4 Video, Animated GIF en iBooks Author of rechtstreeks delen met Dropbox.

Hype wordt gebruikt door beginnende en deskundige ontwikkelaars om interactieve webcontent te maken. Het biedt u een verscheidenheid aan krachtige animatiegereedschappen, terwijl u de code rechtstreeks kunt bewerken om aangepaste wijzigingen aan te brengen die niet door de toepassing worden ondersteund. Hype zou echter niet moeten worden gebruikt om een website met meerdere pagina's te maken omdat het geen belangrijke HTML- en CSS-bewerkingsmogelijkheden heeft, maar als u op zoek bent naar een hulpmiddel voor het maken van geanimeerde en interactieve inhoud, is een Tumult Hype een kwaliteitstoepassing.

< p class="swDate"> Bijgewerkt: 18 mei 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.hype – Hype Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Tumult Hype 3

Ondersteunde bestandstypes
.OGG Ogg Vorbis Audio File
.HYPESYMBOL Hype Symbol File
.HYPETEMPLATE Hype Document Template
.HYPERESOURCES Hype Resources Folder
.MP3 MP3 Audio File
.OGV Ogg Video File
.JPG JPEG Image
.WAV WAVE Audio File
.MP4 MPEG-4 Video File
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen